MENU

Historie

Ons bedrijf is van voor 1900 en in de huidige vorm is de werkplaats sinds 1926 gevestigd aan de Daguerrestraat 161. Het bedrijf is door mijn overgrootvader samen met zijn broer gestart aan de Sumatrastraat. Later is mijn opa alleen verder gegaan aan de Daguerrestraat 161. De 5e generatie werkt op dit moment in het bedrijf.

Ons bedrijf houdt zich bezig met centrale verwarming, zonneboilers, onderhoud, installatiewerk aan gas- en waterleidingen en dakwerkzaamheden. Ons doel is om dat wat de klant wenst, netjes en verzorgd uit te voeren. Wij proberen dan ook goed te horen en te begrijpen wat de klant wenst. Het gaat er niet om wat wij vinden, maar wat de wens van de klant is.

Wij zullen dan ook adviseren en wijzen op de technische mogelijkheden, die er zijn en willen daarbij de zorg voor de natuur niet uit het oog verliezen. We hebben veel particulieren, diverse kerken en enkele VVE’s als klant. Daarnaast werken we al meer dan 30 jaar met een vaste groep kleine bedrijven, zodat we ook onze klanten kunnen helpen wanneer er b.v. een badkamer of een zolder moet worden verbouwd.

Wij onderscheiden ons hierin dat we gewend zijn met particulieren te werken en dat we een klein familiebedrijf zijn. De klant zal altijd met één contactpersoon te maken hebben, vanaf het eerste bezoek tot de oplevering van de werkzaamheden. Wij willen eerlijk en open zijn over hoe de kosten voor een werk zijn opgebouwd. Dat kan de klant zien in onze offertes en onze facturering.